Numărul 1/2015 al revistei IJISC a fost publicat

Numărul 2/2014 al revistei științifice IJISC – International Journal of Information Security and Cybercrime a fost publicat. Acest număr poate fi citit la adresa www.ijisc.com/2015/volume-4-issue-1-year-2015/.

Revista „International Journal of Information Security and Cybercrime” este o publicație semestrială editată de Asociația Română pentru Asigurarea Securității Informației în colaborare cu cadre universitare din Departamentul de Tehnologie Electronică și Fiabilitate al Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Politehnica București și Departamentul de Poliție al Facultății de Poliție din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”. Revista are ca scop analizarea securității informației, a sistemelor informatice și a comunicațiilor și identificarea noilor valențe ale fenomenului de criminalitate informatică.

IJISC-V4-I1

În cadrul secțiunii Interviuri cu experți sunt prezentate două interviuri cu experți în securitate și criminalitate informatică: dr. Ray GENOE – lector în cadrul Centrului de Securitate și Criminalitate Informatică, Colegiul Universitar din Dublin și dl. Teodor CIMPOEȘU – director CertSign, UTI Grup Romania.

In secțiunea Recenzii de cărți și analize a conferințelor sunt descrise două conferințe din domeniul securității cibernetice din România: Conferința Strategii XXI: Schimbări Strategice în Securitatea şi Relaţiile Internaţionale și Conferința The Euro-Atlantic Security and the Security in the Cyberspace.

Sursa foto: www.ijisc.com
Sursa articolului: www.ijisc.com

Etichete:

Site găzduit de RedHost.ro