Numărul 2/2012 al revistei IJISC a fost publicat

0

Al doilea număr al revistei IJISC – International Journal of Information Security and Cybercrime a fost publicat.

IJISC-Vol.I-Issue-2

Revista „International Journal of Information Security and Cybercrime” este o publicație semestrială editată de Asociația Română pentru Asigurarea Securității Informației ce are ca scop analizarea securității informației, a sistemelor informatice și a comunicațiilor și identificarea noilor valențe ale fenomenului de criminalitate informatică.

În cadrul secțiunii Book Reviews and Conferences Analysis, prof.dr.ing. Ioan Bacivarov a analizat pe larg Conferința Internațională de Calitate și Siguranță în Funcționare în cadrul articolului The 13th International Conference on Quality and Dependability – CCF2012 – an Outstanding Event in the Field. Aflată la cea de-a XIII-a ediție, conferința a avut loc la Neptun, în perioada 5-7 septembrie 2012, fiind organizată de către Asociația Societatea Română pentru Asigurarea Calității în cooperare cu mai multe organizații naționale și internaționale în domeniu.

Sursa foto: ARASEC
Sursa articolului: ARASEC