Pagina de Facebook a portalului Securitatea-Informatiilor.ro a depășit pragul de 1000 de Like-uri

Securitatea-InformatiilorPagina de Facebook a portalului www.Securitatea-Informatiilor.ro – canalul oficial al ARASEC – Asociația Română pentru Asigurarea Securității Informației, a depășit pragul de 1000 de Like-uri.

Relansat în cadrul proiectului „Studii privind implementarea măsurilor de siguranță în vederea asigurării securității informațiilor”, portalul www.securitatea-informatiilor.ro a fost vizitat, până în acest moment, de câteva zeci de mii de persoane, conform analizei traficului, care au apreciat articolele și tutorialele postate, au interacționat prin comentarii sau au solicitat diverse informații în cadrul forumului de specialitate.

Interesul mare de care se bucura acest portal pe rețelele de socializare este relevat de faptul că a depășit 1000 de Like-uri, precum și de numărul mare de utilizatori care vizitează pagina în fiecare zi. Acest portal pune la dispoziție tutoriale și soluții de securitate, informații despre mastere universitare și cursuri de specialitate, cărți, manuale universitare și reviste științifice din domeniul securității informatice, evenimente și manifestări științifice (conferințe, sesiuni de comunicări științifice, seminarii, workshop-uri etc.), instrumente de scanare on-line a malware-ului și forum de discuții.

Portalul www.securitatea-informatiilor.ro constituie o platformă de informare ce se adresează în egală măsură atât specialiștilor din domeniul securității informațiilor, cât și celor interesați să-și îmbunătățească sau să-și actualizeze cunoștințele în domeniu.

Mulțumim tuturor celor care au vizitat și apreciază portalul www.Securitatea-Informatiilor.ro!

Sursa foto: www.securitatea-informatiilor.ro
Sursa articolului: www.securitatea-informatiilor.ro

Etichete:

Site găzduit de RedHost.ro