Workshop: Securizarea informațiilor în cadrul aplicațiilor de tip Office – ediția a II-a

În data de 21 mai 2014 s-a desfășurat în cadrul Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, Universitatea POLITEHNICA din București, workshop-ul „Securizarea informațiilor în cadrul aplicațiilor de tip Office – ediția a II-a”. Workshop-ul a fost organizat de ARASEC – Asociația Română pentru Asigurarea Securității Informației și s-a desfășurat în cadrul proiectului de cercetare „Studii privind implementarea măsurilor de siguranță în vederea asigurării securității informațiilor”.

Scopul acestui workshop a fost securizarea  informațiilor în cadrul aplicațiilor de tip Office pe mai multe nivele de securitate.

Workshop-ul a fost gestionat de Asociația Română pentru Asigurarea Securității Informației prin următorii reprezentanți:

• Lect.dr.ing. Ioan-Cosmin MIHAI – coordonator workshop;
  • Ing. Gabriel PETRICĂ.
  • Drd.ing. Ionuț-Daniel BARBU.

În cadrul workshop-ului studenții au realizat prezentări în aplicațiile Word, Excel și PowerPoint din suita Microsoft Office și au securizat informațiile din cadrul acestor fișiere pe mai multe nivele de securitate.

Workshop

Studenții care au finalizat problemele propuse în cadrul workshop-ului sunt:

SECȚIUNEA I

1. Sorin-Costinel BĂRBULESCU
  2. Vlăduț-Eduard IANCU
  3. Raul NEDELEA
  4. Denisa-Elena ISPAN
  5. Magda COJOCARU

SECȚIUNEA a II-a

1. Adrian ANTON
  2. Darius Mihai VASILE
  3. Florin-Adrian FLOAREA
  4. Vlad Andrei RĂDOIU
  5. Radu Ionuț BOGDAN

La finalul workshop-ului, activitățile derulate au fost evaluate ca fiind corespunzătoare, atingându-se toate obiectivele propuse.

Sursa foto: ARASEC
Sursa articolului: ARASEC