ARASEC lansează cursul despre amenințări cibernetice și importanța cooperării în combaterea criminalității cibernetice

Asociația Română pentru Asigurarea Securității Informației (ARASEC), cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite în România, lansează cursul "Amenințările cibernetice actuale și importanța cooperării în combaterea criminalității cibernetice", pe data de 5 noiembrie 2020, ora 17:00 (ora locală în București). Cursul este dezvoltat în cadrul proiectului "Îmbunătățirea capacității cibernetice a României pentru prevenirea și combaterea fenomenului criminalității cibernetice", finanțat parțial printr-un grant de la Departamentul de Stat al S.U.A. și promovat de Poliția Română, Institutul Națonal al Magistraturii și Academia de Poliție „Al. I. Cuza”.

Obiectivul cursului „Amenințările cibernetice actuale și importanța cooperării în combaterea criminalității cibernetice” este de a îmbunătăți performanțele oamenilor legii prin sporirea gradului de conștientizare a evoluției amenințărilor cibernetice și a importanței cooperării în combaterea criminalității cibernetice.

Cursul se va desfășura online prin platforma Microsoft Teams.
Acest curs se adresează personalului din forțele de ordine, sistemul judiciar și mediul academic.
Participanții la acest curs vor obține un Certificat de participare eliberat de Asociația Română pentru Asigurarea Securității Informației (ARASEC).

Pentru mai multe detalii accesați rezumatul și programa cursului.

Sursa foto: www.cyberlearning.ro
Sursa articolului: www.cyberlearning.ro


Site găzduit de RedHost.ro