ARASEC lansează cursul despre instrumente OSINT folosite pentru investigarea criminalității cibernetice

Asociația Română pentru Asigurarea Securității Informației (ARASEC), cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite în România, lansează cursul "Instrumente Open Source Intelligence (OSINT) pentru investigarea criminalității cibernetice", pe data de 3 noiembrie 2020, ora 17:00 (ora locală în București). Cursul este dezvoltat în cadrul proiectului "Îmbunătățirea capacității cibernetice a României pentru prevenirea și combaterea fenomenului criminalității cibernetice", finanțat parțial printr-un grant de la Departamentul de Stat al S.U.A. și promovat de Poliția Română, Institutul Națonal al Magistraturii și Academia de Poliție „Al. I. Cuza”.

Obiectivul cursului „Instrumente Open Source Intelligence (OSINT) pentru investigarea criminalității cibernetice” este de a îmbunătăți cunoștințele reprezentanților forțelor de ordine cu privire la tehnicile și instrumentele OSINT actuale utilizate în investigațiile cibernetice.

Cursul se va desfășura online prin platforma Microsoft Teams.
Acest curs se adresează personalului din forțele de ordine, sistemul judiciar și mediul academic.
Participanții la acest curs vor obține un Certificat de participare eliberat de Asociația Română pentru Asigurarea Securității Informației (ARASEC).

Pentru mai multe detalii accesați rezumatul și programa cursului.

Sursa foto: www.cyberlearning.ro
Sursa articolului: www.cyberlearning.ro


Site găzduit de RedHost.ro