ARASEC lansează cursul despre metodele de combatere a infracțiunilor în domeniul proprietății intelectuale și al falsurilor online

Asociația Română pentru Asigurarea Securității Informației (ARASEC), cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite în România, lansează cursul „Metode de combatere a infracțiunilor în domeniul proprietății intelectuale și al falsurilor online„, pe data de 10 decembrie 2020, ora 17:00 (ora locală în București). Cursul este dezvoltat în cadrul proiectului „Îmbunătățirea capacității cibernetice a României pentru prevenirea și combaterea fenomenului criminalității cibernetice„, finanțat parțial printr-un grant de la Departamentul de Stat al S.U.A. și promovat de Poliția Română, Institutul Națonal al Magistraturii și Academia de Poliție „Al. I. Cuza”.

Obiectivul cursului „Metode de combatere a infracțiunilor în domeniul proprietății intelectuale și al falsurilor online” este de a prezenta noi tipuri de infracțiuni privind proprietatea intelectuală și falsurile în mediul online și de a îmbunătăți cunoștințele reprezentanților forțelor de ordine cu privire la metodele de investigare a acestor cazuri.

Cursul se va desfășura online prin platforma Microsoft Teams.
Acest curs se adresează personalului din forțele de ordine, sistemul judiciar și mediul academic.
Participanții la acest curs vor obține un Certificat de participare eliberat de Asociația Română pentru Asigurarea Securității Informației (ARASEC).

Pentru mai multe detalii accesați rezumatul și programa cursului.

Sursa foto: www.cyberlearning.ro
Sursa articolului: www.cyberlearning.ro


Site găzduit de RedHost.ro