Cybersecurity Dialogues Congress – ediția a VII-a

Cea de-a VII-a ediție a evenimentului Cybersecurity Dialogues Congress a fost organizată la Sibiu, România, de către Swiss WebAcademy – o asociație profesională româno-elvețiană, sub egida și cu sprijinul ITU – International Telecommunication Union, în perioada 12-13 septembrie 2019. Dl. conf.dr.ing. Ioan-Cosmin MIHAI a participat la acest eveniment ca speaker, moderator și reprezentant al Asociației Române pentru Asigurarea Securității Informației (ARASEC).

Conferința a fost organizată ca o platformă de dialog public-privat în domeniul securității cibernetice. În cadrul conferinței, dl. Ioan-Cosmin MIHAI a moderat secțiunea „The Human, gateway of all disasters if unaware, key of a secure defence if well trained”, unde a prezentat lucrarea cu titlul „Human facing evolutive and new threats… a dynamic perspective”.

Evenimentul Cybersecurity Dialogues Congress 2019 a oferit o oportunitate pentru discuții între sectoarele privat și public, într-un schimb de opinii referitoare la beneficiul în urma aplicării celor bune practici și la rezolvarea provocărilor din spațiul cibernetic.

Etichete:

Site găzduit de RedHost.ro