Conferința „Ziua comunicațiilor 2017”

Conferinta „Ziua Comunicatiilor – Transformarea digitala prin telecomunicatii”, va avea loc în data de 25 aprilie 2017, București. Eveniment de traditie de pe piata telecom, ajuns la cea de-a 21-a editie, reunește reprezentanți de vârf ai instituțiilor publice din sectorul de telecomunicații, operatori telecom și furnizori de soluții de comunicații, precum și companii de top din IT&C, fiind cadrul în care decidenții discută despre piață, tendințe și probleme, căutând soluții pentru accelerarea dezvoltării.

Evenimentul se desfasoara la Grand Ballroom, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Calea 13 Septembrie, nr. 90, in intervalul orar 09:00 – 16:00.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului si firmele participante gasiti pe site-ul Conferintei Nationale Ziua Comunicatiilor.

Totodata nu ratați ocazia unică de interacțiune cu peste 700 de specialiști, prin intermediul zonei expozitionale la Ziua Comunicatiilor.

La editia 2017, peste 200 mp sunt disponibili pentru demonstratii practice si prezentari de tehnologie care sa completeze expunerile din cadrul conferintei. Expozitia devine astfel continuarea fireasca a celor doua sesiuni de workshop-uri:

  • Internet of Things, Oportunitati de afaceri intr-o lume conectata & Cloud Computing, Totul se muta in nor
  • Cybersecurity, Keep your business safe & Infrastructura, Upgrade your network and your DataCenter

Pentru a putea participa la Eveniment in audienta, va rugam sa va inregistrati completand formularul de pe pagina http://zcom.ro/inregistrare. Inregistrarea este valabila in limita locurilor disponibile.

Etichete:
Site găzduit de RedHost.ro